DNA Activatie, Clearing & Upgrade

DNA Activatie & Clearing – opschoning en activatie DNA strengen met aansluitende Healing op afstand

 

Wij zijn interdimensionale wezens en ons 12-lichaamsysteem is opgebouwd uit strengen DNA. Deze zijn zowel op fysiek niveau als energetisch niveau aanwezig in ons lichaam. Deze DNA strengen ontvangen energie en zenden energie uit en zijn programmeerbaar. In een ver verleden zijn hier beperkende programmeringen in gebracht, die ons er van weerhouden in onze volledige kracht te komen en onze volledige potentie te benutten als creërende wezens. Daarnaast kunnen in de loop van de tijd ons DNA vervuild raken, waardoor je verder van je oorspronkelijke blauwdruk, je missie op deze aarde, wordt verwijderd.

In lang vervolgen tijden zijn er in op het DNA van onze voorouders zegels geplaatst, die ons belemmeren te groeien in onze volledige potentie. Tijdens deze intensieve DNA Activatie en clearing, gaan we deze eeuwenoude zegels verwijderen en de DNA sloten openen, zodat we de DNA strengen kunnen zuiveren van alles wat niet resoneert, inclusief kosmische virussen, ziekmakende energieën, belemmerende overtuigingen, negativiteit, zware energie en blokkades. Tevens zullen we de DNA strengen voorzien van nieuwe energie en deze balanceren, harmoniseren en activeren.

Daarnaast zal ik, nu de verzegeling en DNA sloten zijn verwijderd, eeuwenoude coderingen weer terug inbrengen in de DNA strengen, die lang geleden zijn verwijderd, met als doel om ons te belemmeren onze volledige potentie te benutten, onder meer de Nag Hamadi codes, de Heilige codes van Olympus, Kosmische vuurletters, Heilige Geometrische vormen, buitenaards sleutelcoderingen, etc etc. Ook breng ik de Gouden Adem van God binnen in het DNA, zodat ons hele wezen geactiveerd wordt in de juiste toon, trilling en frequentie.

Ik zal daarbij de Opgestegen Meesters  en diverse hulpteams inzetten om jouw 12-lichaamssysteem te zuiveren van kosmische virussen en te ondersteunen bij het opschonen en activeren van het DNA.
Dat doe ik voor alle 36 strengen DNA in het 12-lichaamssysteem, zodat het DNA zich hersteld en jij jouw oorspronkelijke krachten weer terug kunt claimen.
Je zult merken dat je beter en sterker gaat voelen en meer in balans en in flow, omdat je dichter bij jouw goddelijke blauwdruk staat en meer in contact bent met jouzelf en jouw missie op deze aarde in dit leven.
Ook zullen jouw paranormale vermogens kunnen toenemen, evenals jouw scheppend en creërend vermogen om te manifesteren. Je zult je krachtiger voelen om weer het leven te leiden zoals dat voor jou bedoeld was en jouw helpen te groeien in jouw pad naar innerlijk Meesterschap.  Je zult de kracht hervinden om terug te claimen wat jouw geboorte recht is: leven vanuit Passie en vanuit jouw Hart. Als jij jouw pad volgt, wat volledig resoneert met jouw Hart, dan volgt daaruit succes. Voel en denk in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Dit proces duurt circa 45 tot 60 minuten (inclusief de extra Healing) en kan heel intensief zijn.
Ik sluit daarom ook of met een Healing met Mahatma Energie, zodat het proces meer geharmoniseerd en gebalanceerd verloopt.

Aanmelden voor deze intensieve en krachtige DNA clearing kan op www.ascensionhealer.nl

Wat kun je verwachten:
Tijdens de sessie ontvang je een intensieve energetische opschoning van je DNA, op verschillende niveaus. Hierbij zal ik gebruik maken van mijn persoonlijke Multi-dimensionale Clearingteam, de Aartsengelen en Opgestegen Meesters en diverse hulpbronnen. Alles gebeurd in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat alleen dat gebeurd, wat voor jou nodig is.

Wat kan de sessie je brengen:
Je kunt de sessie zien als een verlichtingsproces. Een mooi cadeau aan jezelf.
Wanneer de caps zijn verwijderd, jouw DNA is gezuiverd en geactiveerd en eeuwenoude coderingen weer terug zijn ingebracht:

  • Ben je beter in staat om in jouw volledige potentie te groeien  in jouw pad naar innerlijk Meesterschap en Ascensie.
  • Je bent beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
  • Meer innerlijke rust en tegelijkertijd meer energie en innerlijke kracht.
  • Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient, maar ook een betere balans tussen denken en voelen.
  • Minder energie verliezen en meer energie opbouwen.

Praktische informatie:
– De sessie wordt op afstand gegeven
– Datum & tijd: zie Agenda
– Duur: 60 minuten (een vol uur)
– Kosten: € 25,00
– Aanmelden: Klik HIER!

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over deze krachtige DNA Activatie en Healing.

Heb je vragen? Mail dan naar info@ascensionhealer.nl of vul het contactformulier in.
Meer informatie over healing op afstand vind je HIER!